Wat is zwartzaadolie?

Wat is zwartzaadolie?

Zwartzaadolie, ook wel bekend als "Black Seed Oil", "Komijn zaadolie" of "Haba Sawda," wordt gewonnen uit de zaden van de Nigella sativa-plant. Deze bijzondere olie wordt al eeuwenlang geprezen in verschillende culturen vanwege haar krachtige gezondheidsvoordelen. De zaden zelf staan bekend als "het zaad dat alles geneest," en dat is niet voor niets!

Zwarte zaadolie zit boordevol antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Het ondersteunt het immuunsysteem, bevordert een gezonde spijsvertering en draagt bij aan het verlagen van ontstekingen in het lichaam. Het wordt zowel inwendig als uitwendig gebruikt vanwege zijn veelzijdige werking.

Waarom kiezen voor koudgeperste zwarte zaadolie?
Bij koud persing blijven de voedingsstoffen en de pure kracht van de zaden volledig behouden. Hierdoor krijg je het allerbeste uit deze krachtige olie, zonder dat er tijdens het productieproces waardevolle eigenschappen verloren gaan. Onze biologische zwarte zaadolie van het merk Casa di Olio wordt op traditionele wijze in Marokko geproduceerd, met alleen de hoogste kwaliteit zaden voor een optimaal resultaat.

Of je het nu gebruikt voor je gezondheid, huid of haar, zwarte zaadolie is een natuurproduct dat je leven op meerdere manieren kan verrijken!
Terug naar blog